Salut!
Mikä kahviin tulee, on linjaumani selvä - Pauligia sen olla pitää, kuten otsikkokin jo kertoo!
Gustav Pauligin hengentuotteet, etenkin ihanainen Juhla Mokka, on kyllä parasta kahvia ikinä. Juhla Mokkaakin suositumpi on Presidentti, yhtä juhlava kuin nimensäkin. Mieleni tekisi maistella ekologista ja pirteästi pakattua Mundoa, jonka matkan pavusta kuppiin voi seurata intternäätin avustuksella. Ikävä kyllä hinta 3,99€ karsii ostohaluja... Ehkäpä joskus vielä!

Kahvi, kahvi, oi kahvi! Suomi on prosenttuaalisesti kahvinkulutuksen huippumaita, ja kaffe onkin monen suomalaisen sydäntä lähellä. Ehkä tämä lämpöinen, piristävä juoma on mieleemme hieman melankoolisen mielialamme ja kylmien keliemme vuoksi - tai ehkä vain ihastuttavan makunsa vuoksi! Suomessa juodaan kuitenkin melko mietoa kahvia, paahtoaste keikkuu 1-3:n paikkeilla. Siksi tahtoisin kokeilla Paulig Parisieniä, joka on todella tummaa paahtoa - mannermaiseen tyyliin paahtoaste 5.
Pauligilla on myös alkuperämaakahveja, joista tahtoisin kokeilla melkeinpä kaikkia! Haluaisin ottaa luonnon huomioon valinnoissani, ja siksi kallistuisin Colombia luomun puoleen. En tiedä, miten hyvää Reilun Kaupan kahvi on - tietääkö joku, haluaisitteko mahdollisesti valoittaa asiaa? ... ^^

No, nyt tuli näin tylsä kahvitteluviesti, tällaista pientä smalltalkia vain, mutta jos asia kiinnostaa, haluat lisätietoa Pauligin kahveista tai kahvin historiasta, poikkeappa Pauligin sivuille! Suosittelen lämpimästi, lämpimästi kuin virkistävä aamukahvi syksyllä ;)

Sylikoiranne,
SkedeL