= Ensimmäiset lumet! Wuhuu!

Eli moips moips, nyt tänne Pohjois-Karjalankin kauniiseen maakuntaan on satanut ensimmäiset lumoset! <3 Lumesta ja valkeudesta puheenollen julkaisen nyt noita epäselviä kuvia purukalustostani, ei ihan "alkuviikon aikana" (kts. ed. viesti) tai no onhan nyt alkuviikko, mutta vähän myöhempi ajankohta muuten ;)

ENNEN                                                  JÄLKEEN
 2070199.jpg2070198.jpg 
(anteeksi epäselvät kuvat...)


Nooh... Toimi kuitenkin kivasti! :)

Takaisin LUMEEEEEEN... miullahan on ollut viime kuusta lintulauta jo ulkona ja käyttäjiä on ollut toivottuja ja ei toivottuja... kaikkea pikkulinnuista tikkojen kautta närhiin ja harakoihin sekä orava. Nyt alkaa näkyä jo naapurillakin lintulauta. Laitoin pari talipalloa ulos, oli muutama aiemminkin mutten viitsinyt niitä laittaa harakanhoukuttimiksi ennen kunnon kylmiä kelejä! Nyt ovat kuitenkin taas ulkona, hihii...
Miulla oli hieno jäljentunnistuskuva kääpiösnautserini ja cairnini jäljistä ensilumessa, mutta ilmeisesti kamerakännykkä ei tallentanutkaan ainakaan muistikortille enkä nyt jaksa sitä tonkia kun on vielä videonmuokkaus edessä tämän bloggauksen jälkeen... Meidän koirat pitää kyllä lumesta, cairni käppänää enemmän, joka on nurinkurista koska käppänällä on pidemmät tassut... Julkaisen nyt kuitenkin yhden karvaturrikuvan molemmista koiristani, nyt on molemmat paremmassa trimmissä mutta nämä on aika kivat kuvat kuitenkin ;)

2070221.jpg
(SkedeLin oma kullannuppu ^^)

2070223.jpg
(Toista unohtamatta!!! :D)

Eipä miulla nyt oikeastaan muuta paitsi vielä päivän sitaatti, joita ainakin joulukuussa pistelen tulemaan joulukalenterivauhdilla! Näiden sitaattien on tarkoitus hauskuuttaa, mietityttää tai auttaa jaksamaan, kun elämä tuntuu hilpeältä kuin koulun telinevoimistelutunti:


  Elämä on matematiikkaa ilman logiikkaa
  Ja kun edelliseen kaavaan viittaa
  Se ei pädekään tässä laskussa
  Jossa on sekaisin miinus ja plussa
                          - "MATEMATIIKKAA" // (c) MARISKA
 

Hiutalekoiranne,
 
SkedeL

P.S. Ruokakokeilut jatkuu! Tosin nyt on tarkoitus tehdä serkun kanssa TexMex-sapuskaa joulukuussa. Vegeruokaa ajattelin tehdä joku päivä, varmaan papumuhennosta tai papupihvejä, kun noita kidneypapuja lojuu tölkissään eräässä mystisessä keittiönkaapissa... Nähdään siis pian!!