Konnichiwa, ohayô gozaimasu, konbanwa tai oyasuminasai ajankohdasta riippuen!
(Konnichiwa vielä tähän aikaan kun kirjoitan tätä...)

Hii, pian tulee joulukuu ja kaikki iki-ihanat joulukalenterihommat rupeavat taas pyörimään! Akkari-fanit huomasivatkin varmaan Aku Ankan paperijoulukalenterin numeron 48 välissä. Kyseisen kalenterin kuvana on ihana Carl Barksin taideteos. Myös mukana tulleet pakettikortit on kivoja! Toivotaan myös, että netin sarjisjoulukalenteri on yhtä hyvä kuin viimevuotiset!

Ollakseni rehellinen minäkin aion rustata joulukalenterin joko blogiini tai erillisille sivuille. Mikäli keksin jotain nohevaa linkityssysteemiä ja ehdin piirtää, laitan todennäköisesti sellaisen joulukalenterin jossa kuvaa klikkaamalla pääset päivän asiaan (-> tällöin tekisin todennäköisesti erillisen sivun kalenterille.) Toivon jotta jokaikinen innokas joulunodottaja tykkäisi siitä! :) Todennäköisesti julkaisen kalenterissani päivittäin sitaatin, kappaleen/videon tai ainakin kappaleen nimen, hauskan kuvan tosielämästä ja jotain jännittävää pikku ekstraa, joten kannattaa käydä! Ensimmäisenä päivänä näppäränäppiset saavat kivan vinkin mitä tehdä jouluaattoon asti... Hih, kannattaa siis katsoa! ;D

Mie aion opiskella japania vapaa-ajallani, koska olen niin hullaantunut siihen ja mangaan! Itse ajattelin pyörähdellä opiskelemassa kieltä Ochassa. Olen kuullut, että findandojinit (suomalaiset) oppivat suht helposti japania ja toisinpäin! Siistiä!

Eipä miulla oikeastaan muuta paitsi vielä toinen kapinallinen sitaatti Mariskalta, tuolta unhoon painuneelta findandojin-räppäriltä:

Kuka puolestani puhuu?
Kuka puolestani kelaa?
Kuka puolestani kaikki mun
pelini pelaa?
- "VAPAUSLAULU" // (c) MARISKA

Asioitaan itse kelaillen,
SkedeL