Bonjour!

2178381.jpg
(Sinä, joka läähätät tämän ihanan lämpöisen kynttiläkuvan perään, tiedoksesi, että kaikkien tässä blogiviestissä esiintyvien kuvien copyrightit kuuluvat SkedeLille, ellei niissä erikseen muuta mainita. Kuvia ei saa kopioida!)

Joulu on jo ohi, mutta vielä voin hetken fiilistellä joulua... mm. tuon kynttiläkuvan avulla! Se on yksi joulun tähtiotoksia. Sain joululahjaksi ihanan Olympoksen digikameran: 8 megapikseliä, kuvanvakain ja tuhansittain eri kuvausmoodeja!! Joukosta löytyy mm. tuo kynttilänkuvausscene, jolla sain ihanan lämpimät sävyt tarttumaan kuvaan täydellisesti! Ethän silti kopioi kuvaa, ettei minun tarvitse hermostua asiasta?

No, tottakai minä sain muitakin joululahjoja. Näihin kuului saippua-deodorantti-setti (hmm...), ihana kasa värityskyniä, WWF:n IHANA Ilmasto on Hot -paita (kiitos serkkukulta, tätä en osannut odottaa!!), WWF:n huppari (- sekin on ihana! -) ja WWF:n reppu TÄYNNÄ WWF -kamaa!! (= viesti on tainnut mennä perille... :D) Lisäksi sain mielenkiintoisen oloisen opuksen Da Vinci koodi - ja Enkelit ja demonit -kirjojen kirjoittajasta Dan Brownista. Ja värikynien mukana tuli kasa piirrustuslehtiöitä, ja nyt olenkin rustannut itselleni jo avatariksi jonkin sortin chibin (... tai oikeammin chibi-wannaben...). Kaverini oli piirtänyt lahjaksi IHANAN kuvan koirastani (oh I love it so!!!) ja mukana oli viesti ja jumbopussi Ässä Mix -karkkeja. JA pikkurasia Fazerin Sinisiä. Muuhun karkkisaldooni kuului ihana jättijumboboxi All Sortseja, laatikollinen After Eightejä ja pussillinen sekalaista suklaamakeaa. Lisäksi sain pussin ihania, hypersuperyyberihania suklaalla ja jogurtilla kuorrutettuja kuivattuja banaanilastuja. Maistakaa, jos teillä on mahdollisuus - paluuta niistä ei tosin ole!!!

2178410.jpg
(Taustalla SkedeLin sekalainen peliasema, johon kuuluu Playstation "Grammari" 1:n lisäksi veljeltä lainattu Playstation "Almost-new" 2 sekä muuta elektroniikkaviihdettä, elikkäpäs video, dvd-soitin, digiboksi, TV ja radio) [P.S. Serkkusein, tunnistatko maton? xD]
(Öh, Ässä Mixit jo avattu... Khihhih! ^^)

Makeutta elämään toi myös uudet, PINKIT kynät! Niistä ei nyt ole kuvaa, mutta siinä on on siis lyijytäytekynä ja mustekynä ja ne on Ballografin laatutuotteita. Ne on hienossa rasiassa ja aivan mahtavia käyttää, joten annettakoon räikeä väri anteeksi! Mainitsen vielä saamani valokuvapidikkeen (tai miksi sitä ryhmäkehystä nyt pitäisi kutsua)... Sellainen hauska filminauhaideoitu, siinä siis menee pystysuorassa valokuvanpaikkoja kuin filminauhana ja siihen mahtuu muistaakseni kuusi kuvaa. Muitakin lahjoja tuli mutten nyt kaikkia muista (saatikka jaksa) mainita, mutta förlåt mej jos unohdin mainita juuri SIUN antaman lahjan!! Pidin kaikista lahjoista kuitenkin, tosi paljon!! Kiitos kaikille lahjan antajille <3 (Ja kummitädille, jonka lahja on shoppailureissu anonyymissa-kaupassa! Kiitos <3<3)

Ai niin, tässä vielä yksi joulun ihanimpia lahjoja: Kiroileva siili -muki!!! Olen nimittäin Siilin superfani, ja tämä muki on ihana ja lahjan antajan mukaan päästän itse samanlaista ääntä aamuisin <3 (Alla myös kuva uusista, ihanista sukistani joiden kuvaa muistutan kuulemma myös aamuisin)
2178565.jpg
"RRRRRRRRRRRR..."
"Hui! Mikä tuo on? Karhu?"
"Kuulostaa enemmän joltain traktorin tapaiselta..."
2178569.jpg
"...RRRRRRRRRRRRKELE!!!" <3

2178571.jpg
Rankat maanantait... :)

Toki jouluna tulee myös... SYÖDÄ!! Tässäpä pari valittua otosta ruoista, joista mainitsen nyt karjalanpaistin, keitetyt perunat, porkkana- (namm) ja lanttulaatikon, piirakat (mmm), mummon tekemän sinapin, salaatin, rosollin, savukalan... ja juomina oli kotikaljaa ja maitoa (minä litkin laktoositonta maitojuomaani, muut joivat kotikaljaa)! Ei ehkä tullut kaikki mutta ei se mitään!! Tässä ihania kuvia muutamista ruokalajeista:

2178469.jpg
Ylävas. lanttulaatikko, yläoik. porkkanalaatikko.
alavas. huvennut karjalanpaisti, alaoik. huvenneet perunat
2178474.jpg
Piirakat ovat tehneet kauppansa!

Meillä on jouluperinne käydä haudoilla, mutta koska en jaksanut sensuroida hautakiviä, en julkaise siitä kuvia. Tänävuonna kiersimme myös vähän vieraammilla hautuumailla ja kävimme jopa jättämässä kynttilän väärälle haudalle - ja tämä on tosi!! :DD

2178516.jpg
Hautakuvien sijaan tässä koiramme Mr. T!

Tämänpäivän Karjalaisessa oli muuten cairnin kuva, huomasitteko? Mr. T:hän on siis cairnterrieri.

Oikeastaan siinä oli nyt kaikki fiilistely, kiitos kaikille joulukalenterinseuraajille ja blogini lukijoille, pysykäähän mukana menossa, uutenavuotena tiedossa upeita ilotulitusrakettikuvia!!! :DD


YOURS,
SKEDEL

P.S. Blogin ulkoasu vaihtui punaisesta tähän nykyiseen keväiseen... Se selittäköön epäsopivat fonttivärit aikaisemmissa viesteissä! ^^,