Moijdo taas!! (Ja anteeksi kultaisen säännön, "Max. 1 viesti per päivä", rikkominen...)

2178636.jpg

Pakko fiilistellä vähän lisää joulua!! On se kuitenkin vuoden suurin kristillinen juhla. (Itse kyllä käytän enemmän ilmaisua "vuoden suurin lahjajuhla" tai "-II- perhejuhla", mutta sama se...) Kahvipöydästä löytyi jouluna sekä pipareita, suklaakakkua että sitä kakkua, jossa on kaikenmaailman kirsikoita ja sukaattia jne. Kuitenkin, kun sitten jouluaattoilta oli ohi, seuraavana päivänä olin tallilla hommissa, mutta jo Tapaninpäivänä olimme kiertelemässä vähän kaukaisempia hautuumaita. Samalla kävimme sekä mummoni että toisen mummoni ja ukin luona. Oikeastaan olimme syömässä toisen mummoni ja ukin luona... Joka tapauksessa, seuraavat kuvat on siis lounaspaikastamme, jossa oli mielestäni aivan IHANA jouluinen tunnelma! Kuusessa oli ylimmillä oksilla OIKEITA kynttilöitä, ja nuo ihanat joulukuusenkoristeet oikein henkivät perinteitä!

2178587.jpg
Ihana, tunnelmallinen kuva! <3

Tuo kuva huokuu tunnelmaa, joka tuvassa vallitsi saapuessamme! Kynttilöitä oli useita, ja niitä oli myös tosiaan tuossa kuusessa. Alla vielä kuva yhdestä koristeesta, joka oikeastaan tuossakin kuvassa näkyy alhaalla, mutta miusta se nyt vain on niin ihana ja perinteinen että aion joskus hankkia oman...

2178595.jpg
Awww... SkedeL in love!

Tuollaisen SkedeL tulee hankkimaan joskus! Huomasin mummon saaneen Paulo Coelhon Ilo -kalenterin, jossa oli mielestäni iloisen värikäs kansikuva ja miun oli pakko napata pari kuvaa ("pari"... ainakin viisi!)... Viehättävä kansi, täytyy myöntää - katsokaa vaikka itse!

2178617.jpg

Lopuksi vielä ihana kynttiläkuva (sori tärähtäneisyys, mutta kynttilä -scenellä otettaessa kuva valottuu pitempään ja siksi pitäisi muistaa pitää kameranjalka mukana... :/) jonka myötä suljen (yritän ainakin) jouluaiheen tältä erää! :)

YOURS,
SKEDEL


2178632.jpg

TÄMÄNKIN VIESTIN KUVIEN COPYRIGHTIT KUULUVAT SKEDELILLE. NÄIN ON MYÖS USEIMMISSA MUISSA BLOGIVIESTEISSÄ ELLEI KUVIEN ALLA/VIESTISSÄ ERIKSEEN MUUTA MAINITA. SKEDELIN KUVIEN KOPIOINTI ON KIELLETTY!