LUUKKU 11 AUKEAA
JA HUI, KETÄ NAURATTAA
JA KETÄ KAUHISTUTTAA
MUTTA KOIRAN JANO SAMMUNEE...

2136423.jpg

Huomenna puolivälissä!
Huomenna on jo 12. päivä, eli pian ollaan menty yli puolivälin matkalla jouluaattoon! Sitä odotellessa kannattaa kuitenkin pitää hauskaa. Koska nämä luukut ovat olleet aika faktapitoisia ja vähän kuivahkojakin, asianlaita muuttuu tänään! Linkit Garfield Fansin Hupi -sivuille, WWF:n Viihde -sivuille, Taukopeleihin ja Miniclippiin takaavat huvin! 


HUBAA/PELIPOIMINNOT
PELEJÄ, JOITA KAIKKIEN TULISI KOKEILLA
  • Seagull Strikes Back - Lokki iskee takaisin by WWF Viihde//Pelit[Karkota poliitikot kakkimalla heidän päälleen. Kalastajista miinuspisteitä]
  • Tetris in Garfield Fans // Hupi [Aseta palikat paikoilleen tässä klassikkopelissä. Muodosta yhtenäisiä rivejä]
  • Pacman in Garfield Fans // Hupi [Syö papanat ja varo aaveita. Syötyäsi ison papanan voit syödä itse aaveita]
  • Flatbread Express at Miniclip // Flatbread Express [Kokoa lämpimiä leipiä asiakkaan mieliteon mukaan, lisävarustele keittiötäsi mikroin ja juoma-automaatein ja pidä asiakkaat tyytyväisinä!]

SIVUJA JA PELEJÄ
ELI PIENI MITÄ-MISSÄ-MILLOIN!
EN LINKITTÄNYT TÄHÄN TOPKANIA, KOSKA MIELESTÄNI SIINÄ ON LIIAN PITKÄT LATAUSAJAT JOTTA SIELLÄ OLISI MIELLYTTÄVÄÄ PELITTÄÄ MITÄÄN. STRESSI SIITÄ VAIN TULEE.

PÄIVÄ PÄHKINÄNKUORESSA
PÄIVÄN...
...musiikkivinkki:
Mikä tahansa rentouttava/hauska! Oman mielen mukaan! Jos petyit tästä, niin laitetaan esimerkiksi vaikka MC Hammer - U can't touch this ja The Ordinary Boys - 9 to 5.
...pelitysvinkki: Pacman
is back! Pelitä klassikkopeliä vaikka GF:llä!
...sitaatti:
Ensinkin, me emme hyväksy sopimusta joka ei olisi ratifioitu, emmekä sopimusta josta ajattelen että se olisi maallemme järkevä." - George W. Bush (Bushin päätöksentekoa)

THAT'S ALL (FUN) TODAY, FOLKIES!
* Näkemisiin! *