JO KOLMAS LUUKKU AUKEAA,
JA MITÄS SE TAKAANSA PALJASTAA?
KAS VAIN, KATSOKAA
KUN KISSA RUUTUA TUIJOTTAA!

2115518.jpg

Joulu se vain lähestyy päivä päivältä!

Tämän päivän luukkua on hieman huijauksenomaisesti lähinnä linkkejä täynnä, mutta korjaan asiaa siinä mielessä että linkitetty video on itse tekemäni! Nämä talvipäivät, jotka eivät niin talvisilta ainakaan Pohjois-Karjalassa näytä, ovat mainiota aikaa testata itseään ja innostua uusista kortti- ja palikkapeleistä. Ja kun netissä jotain kokeilet, ehkäpä jouluaattona joku muistaa sinun innostuneen vaikkapa kiinalaislähtöisestä Mahjongista ja ostaa sinulle kasan palikoita..? ;)

MAHJONG 3D
Pelaa kiinalaista älypeliä ja ihastu! ENNEN MAHJONG 3D:TÄ TULEE DON'T GET ANGRY 2-MAINOS. KLIKKAA OIKEAN ALAREUNAN "CONTINUE" JA PÄÄSET MAHJONGIIN. Kyseisessä Mahjong 3D:ssä voit valita miltä palikat näyttävät ja miten ne on asetettu. Mahjongissa on tarkoitus poistaa kaikki "palikat" eli tiilet pelialustalta. Voit poistaa tiiliä vain, jos löydät kaksi samanlaista vapaata tiiltä. Tiili on vapaa, kun sen oikealla, vasemmalla tai tiilen yläpuolella ei ole muita tiiliä. Tiiliparit ovat joko kaksi tismalleen samanlaista tiiltä, tai kaksi kukka- tai "seasons"-tiiltä. Peli englanninkielinen englanninkielisillä ohjeilla.
LISTA TAUKOPELIEN KAIKISTA MAHJONG-PELEISTÄ ->

KLONDIKE-PASIANSSI
Tämä pasianssi on juuri se "karvahattumalli" jota isovanhempasikin aina pelaavat! Tavoitteena saada maat ässästä kuninkaaseen yhteen pinoon ylös, ja alhaalla pidettäessä kortit voivat olla päällekkäin kunhan ovat alenevassa arvojärjestyksessä (kurko-akka-jätkä-kymppi-ysi-kasi-seiska-kuusi-viisi-neljä-kolme-kaksi-ässä) niin, että joka toinen kortti on punainen (hertta tai ruutu) ja jokatoinen musta (pata tai risti). Kyseinen linkitetty peli ei ole visuaalisesti kovinkaan antoisa, mutta pelillisesti tuttu ikivihreä! Helppo oppia, muttei saada läpi. Kun olet aikasi tykittänyt vanhaa kunnon Klondikea, kannattaa kokeilla myös muita Taukopelien pasiansseja - ne ovat tietokoneella sangen yksinkertaisia oppia ja kuten monesti todettu, varma tapa tappaa aikaa.
LISTA TAUKOPELIEN KAIKISTA PASIANSSEISTA ->


PÄIVÄN ITSETEHTY VIDEOHUVITUS:
KARVINEN - DA VIDEO
KOSKA OLEN HARVINAISEN LOOGINEN IHMINEN, JATKAN EILISTÄ KARVISTEEMAA TÄLLÄ VIDEOLLA, JONKA TAUSTANA SOI NEW STORIESIN KAPPALE HIGHWAY BLUES. PUOLENTOISTA MINUUTIN VIDEO TAKAA HENGÄHDYSTAUON TYYLITELLYN KATIN JA TYYLITELLYN MUSAN SEURASSA!

Koska näin julkeasti laistan ruokaohjeiden/askarteluohjeiden kirjoittelusta, linkitän vielä yhden osoitteen teille. Ja se on HS.fi:n testit!

Itse suosittelen seuraavia testejä:
Testaa hiilijalanjälkesi - Tarkista, kuormitatko yhteistä luontoamme enemmän kuin keskivertosuomalainen!
Palaa pulpettiin - Aika testata, mitä jäi mieleen peruskoulusta!
Käytöstavat kokeeseen - Mitenkäs muistat etiketin, oletko peruskohtelias, tiedätkö mitä RSVP tarkoittaa?
Itämeren kaveri - vai oletko? -  Testaa ja opi olemaan!
Testaa huumorintajusi! - Iskeekö sinuun oiva pilkkasivallus vai pieruhuumori?
Oletko mies vai nainen? - Tämä testi kannattaa! Itse sain todeta olevani 49% nainen ja 51% mies!
Oletko ollut kiltti? - Klassinen joulutesti! Hyvä niin nuoremmille kuin vanhemmillekin joulunodottajille!


PÄIVÄ PÄHKINÄNKUORESSA
PÄIVÄN...
...musiikkivinkki: Sain tänään kokea, että sotilassoittokunta on erittäin lahjakas orkesteri! Suosittelen lämpimästi, jos vain pääset kuulemaan paikkakuntasi sotilassoittokuntaa! Jos et, voithan aina tyytyä kipaleeseen New Storiesin kappaleeseen Highway Blues.
...lahjavinkki: Ennen kuin tuhlaat tarpeettomaan tavaraan, tarkista WWF:n valikoima, joihin kuuluu myös materiattomia lahjaideoita!
...
sitaatti: "Toi leivän töllin juhlahan
Ja pikku vieraan mukanaan
Takall' on vaimo armahin,
povella lapsi piskuisin:
"Kah, kauan viivyit retkelläs,
käy tänne, istu liedemmäs,
ja siekin!"
Poian hellästi
hän lieden luo talutti."

- Johan Ludvig Runeberg


THAT'S ALL, FOLKS!
* HUOMENNA TAAS TAVATAAN!*