Bonjour!
Tuommoinen kappale miulla nyt soi päässä... Kyseessähän on paljon ihannoimani Chamillionairen kappale Hip Hop Police, jossa feattina löytyy Slick Rick. Ja voin paljastaa, että kappaleessa on yllätysvieraitakin... Katso Suosikin starakortit/Chamillionaire/Videot ja täältä löydätkin alimpana Chamillionaire feat. Slick Rick Late Night with David Letterman - Show'ssa -videon. Samalta Videot- sivulta löydät myös Hip Hop Policen ja Evening Newsin musiikkivideot. (Oh I love that guy!!) Tuo starakortti on muuten itse tekemäni (hehheee, omahyväisyyttä ilmassa)... Silloin tosin blogijoulukalenteriluukku kärsi hieman. Ei ollut nimittäin mikään peace of cake etsiä tiedot (päädyin tietty wikipediaan) ja tulkata ne (kuinkas muutenkaan, suomenkielisessä wikipediassa ei sanaakaan koko miehestä?)! No joo, nykyihminen väsyy istuessaan ja naputellessaan. Oh nature what happened to us..??


Kameleonttimainen miljonääri ja miljonäärimäinen kameleontti


Kuitenkin nyt kun aloitin Chamista (ja juuri nyt kuuntelenkin jo Evening Newsiä) niin kerron nyt hieman miehestä. Chamillionairehan on lempiartistini juuri nyt... Katsokaahaan muuten tuo Evening News -video. Mielestäni se on sangen tragikoominen! Mikäli ei sanat aukene, niin lyhyt selitys on jotta kyseisessä videon "uutisissa" mm. kielletään "n"-sanan käyttö hip hopissa. Chamin videoissahan irvitään uutisia nykyisin enemmänkin (Hip Hop Police), ja näissä uutisissa oikeat ongelmat usein sivutetaan ja kaikesta syytetään hip hoppia. Evening News -videossa näytetään mm. katastrofin tuhoja, ilmastonmuutosta ja Irakin sotaa, ja näiden jälkeen kuvaan tulee tyynesti golfaava George W. Bush nuorempi ja uutisotsikko: "HOLE IN ONE".  Toisinsanoen kuten rapissa yleensäkin, Chamilla on selkeä sanoma. Tietty herran uudeltä älpältä Ultimate Victory (jonka onnekseni omistan) löytyy keveämpääkin kamaa, kuten Ultimate Vacation.

No joo voisin toki kopioida laatimani Wikipedia -tekstin tänne mutten nyt jaksa, ja tuskin sitä kukaan jaksaisi lukeakaan. Mainitsen kuitenkin, ettei Chamilla ole aina ollut hohdokas ura ja paljon rahaa. Mies on tehnyt jos jonkinmoista työtä, joista... mielenkiintoisin mainittava lienee ureaanin (virtsan) ja veren kuljetus labroihin. Nykyisin Cham todellakin on miljonääri, josta hänen lempinimensä loppuosa siis tulee ("millionaire"). Alkuosa tulee kameleontista ("chameleont"), ja tästä syystä Chamin nimeä ei sihauteta ilmoille vaan äänetään
Ka-MIL-yin-ai. (Painotetaan isolla kirjoitettua osaa). Jos mietit, mitä se Cham eri kappaleissaan sanoo, niin se ei suinkaan ole Come  military, vaan Chamillitary. Chamillitary Entertaiment on miehen oma levy-yhtiö. Chamin oikeaksi nimeksi kerrottakoon vielä Hakeem Seriki.

Siinäpä kaikki, kuunnelkaa kaikki lempimusiikkianne - sillä on todistetusti myönteinen vaikutus verenkiertoon ja sydämen hyvinvointiin. Huono musiikki nimittäin ohentaa verisuonia eikä veri silloin liiku niinkään hyvin, mutta hyvä musiikki rentouttaa ja saa verisuonet laajenemaan. Ja this is fact, man! ;D

YOURS,
SkedeL--too many innocent kids dieing
- Aaa let's just blame hip hop and act
like that's real problem!

- Evening News/Chamillionaire