Hello, darlings! How you've been??

Toisinsanottuna tuon tänään KK-julkisuuteen erään vähemmän tunnetun blogini: SkedeL from Finland. Tuo nykyisin Findandojin -nimimerkillä kirjoittamani blogi on sitten englanninkielinen, warning warning! Käypä siis katsomassa, miten kömmähtelevää SkedeLin englanti on... Samalla hieman kielitaitoisemmat voivat selvittää, miksi blogin nimessä esiintyy nimimerkki SkedeL, vaikka allekirjoituksissa lukee Findandojin... (uu, mysterious...)

No mutta kirjoitan nyt sekä eilisestä että sunnuntaisesta tallikerrasta. Viime viikon torstaina en ollut tallilla silloisen kuumetilani vuoksi, mutta sunnuntaina olin taas tallilla normaalisti. Silloin oikeastaan vain putsin karsinan, ei mitään sen erikoisempaa. Paitsi että tallille oli taas ilmestynyt leipää (nam). Se on vähän kuivakkaa, mutta mukavan rapeaa ja kuin siunaus nälkäiselle - talvisin. Kesäisin niiden syömistä toisinaan välttelen, sillä kesäisin tallia asuttavat myös rotat. Kuitenkin takaisin nyt aiheeseen: tuota leipää oli tullut, ja sitä palan jätin hoitsuni ruoka-astiaan odottamaan. Lähdin näes itse ennen viimeisen tunnin loppumista. Nyt torstaina nuo leivät olivat muuten jo loppuneet...                           Torstaina tallilla odotti muutenkin pieni... yllätys? Jo sunnuntaina puruntoimituksessa oli nimittäin ollut jotain ongelmia, ja nyt sitten uutta purua oli vihdoin tullut. Tämä puru sattui vain olemaan tummanruskeaa (LUE: yleensä vaaleaa puunväristä) ja hienojakoista, melkein kuin hiekkaa! Tulipa siinä sellainen olo, että kusista purua kuskaa karsinaan! Kerrankin yritin vanhoilla puruilla peittää uusia, ettei karsina olisi NIIN törkyisen näköinen... Tunnilla menin hoitsullani, ja tehtiin sellaista harjoitusta jossa oli pienenpieni este. (Tai kuten ratsastuksenopettajani ja tallinomistaja sanoi: "Ylisuuri maapuomi.") Olin taas vähän jäinen enkä oikein päässyt hyppyihin mukaan, tai siis parista myöhästyin ja ekassa olin muuten vaan vähän jäinen. Pääsin mie pari kertaa jotenkuten hyppyyn mukaankin. Miullahan siis on ongelmana hyppyihin mukaan pääseminen. Mie itse epäilen sen johtuvan siitä, että miun ratsastusasento on välillä jopa "yliryhdikäs" (LUE: nojaan liikaa taakse.). Ennen mie könötin vähän etukenossa, mutta nykyisin mie oon sitten välillä "yliryhdikäs". DAMN kun on vaikeaa löytää kultainen keskitie!

Kuitenkin asiat rullasivat ihan hyvin. Nyt minua kuitenkin kyrsii huominen kanavapäivä! Mie en nimittäin pääse MTV Alkeet -tanssitunnilleni, koska en voi lähteä sieltä tuntia aikaisemmin! Haloo! Yksi tunti!! Ja se koko juttu kestää kuitenkin jtn. 5 tuntia!! Ehkäpä miulle tulee hillitsemätön " p ä ä n s ä r k y " juuri ennen tuota kyseistä viimeistä tuntia! Hiton ripari! Leirikään ei ole vielä alkanut, mutta silti seurakunta rajoittaa jo harrastuksiani. Oih, jos kaikki suuret edut (LUE: kannettava tietokone... ja kummius ja kirkkohäät) kummittelisi takana jättäisin varmaan käymättä. Ehkä. En kyllä tiedä. Toisaalta miusta on hyvä saada aina päätökseen se, minkä on aloittanut. Joka tapauksessa EN OLE TYYTYVÄINEN SEURAKUNNAN TOIMINTAAN. Katsokaa seurakuntalaiset (LUE: ääliömäiset riparipapit) peiliin, kysykää itseltänne: "Onko oikein pitää tuo viaton karitsa poissa jumalallisen hyvistä harrastuksistaan? Onko oikein pakottaa hänet hyväksymään Herran oppi silloin, kun hän haluaisi jorata MTV:tä?" MIETTIKÄÄ SITÄ!!! ... Nii! (*mulkoilee*)

No mutta eips muuta, try to get over it I'm trying too...

YOURS,

SKEDEL

 


"We still haven't found Pac's killer/ still haven't found Biggie's either/
30 minutes into the case/ they got tired and took a breather/
Snoop Dogg just got arrested,/ everyday he gets a new subpoena/
Innocent when murder was the case/ so the prosecution got a middle finger"

THE EVENING NEWS/Chamillionaire: Chamillionaire vaatii oikeutta räppäreille.