Hello fellows!!!

Ystävänpäivä lähestyy... hihihiii ihii hihi!! Unohdin tosin postittaa kortin rakkaalle serkulleni tänään (D'oh!) enkä ole ostanut mitään ystävänpäivälahjojakaan (D'oh!). Ehkä mie keksin jotain maallisen tylsää "ota yksi purukumi" -tyylistä pihistailin lähestymistapaa. Ja mie yritän huomenna saada postiin sen ystävänpäiväkortin, mutten takaa, jotta se on perillä ajoissa, Sofi. Anteeksi, olen huonomuistinen :< (kyllä, PP-Chan, olen vienyt tuon siulta!! >DD)

 

Mutta sitten tallikeikkaan! Putsin karsinan normaalityyliin, ihastelin kätteni työtä (= macgywertyylistä harjalaatikon korjaustani...) ja pistin rakkaan hoitoheponi puoli kuudeksi. Itse asiassa olin itse tuolla puoli kuuden tunnilla, koska koko puoli seiskan ryhmä yhdistettiin aiempaan ryhmään (kaksi aiemman ryhmän tuntilaista ei ollut tunnilla). Tallinomistaja ei itse pitänyt tänään tuntia, mutteipa tuo juuri haitannut. Tunnilla tehtiin semmoista rata pituussuuntaan leikkaa- ja rata poikkisuuntaan leikkaa -kuvioita... ja nyt seuraa SkedeLin laadukkaat so-paintilla-tehdyt-kuvat:


(Noiden viivojen olisi tarkoitus olla aina keskellä... Nolostunut)

Liikkeen lopussa sitten joko vaihdetaan suunta tai jatketaan samaan suuntaan. Tänään tunnilla myö ei vaihdettu suuntaa, ja tuossa pituussuuntaan leikatessa tehtiin kaksi pysähdystä suoralla, ihan kentän reunaan asti, kiertosuuntaan ja laukannosto. Poikkisuuntaan leikatessa keskellä kenttää nostettiin laukka, käännyttiin kiertosuuntaan, leikattiin rata taas poikkisuunnassa ja ravi keskellä kenttää. Sitten laukkailtiin ihan normaalisti pääty-ympyröillä kahdessa joukossa (yllätys, pääty-ympyröitähän on peräti... 2 kappaletta!!!) Ja näinkin karmeasti voi kuvata pääty- ja keskiympyrän:

Noiden ympyröiden tarkoitus on sitten olla samankokoisia. Ne voivat olla (= ovat) hieman (??) epämuodostuneita, mutta perusajatus valkenenee silti... (???)

Tunnin jälkeen kun laitoin loimen hoitsulleni mie pelkäsin kokoajan unohtavani sen päälle. Omistaja kun sanoi että ottakaa lähtiessä pois... no kyllä mie muistin ottaa sen, mutta miun muisti voi pettää erikoisissakin paikoissa Silmänisku

 

No mutta nyt mie meen peseytymään ja SAUNAAN, s'on moro!

- SKEDEL