Morjens, armaani!

Ja anteeksi, jos olen vaikuttanut vähän... POISSAOLEVALTA viimeaikoina. Olen pänttäillyt kokeisiin ja luonut uutta blogia... *selittelyä* Joka tapauksessa päivitän nyt Tallilla -sarjaa.

TALLILLA VOL. 6.5: HERMOSTUNEITA HEVOSIA JA HEINÄISIÄ HOITAJIA

TORSTAI 19.2.2009

Tallilla oli kutakuinkin normaalipäivä, mutta tahdon nyt hieman valaista teitä eräästä erittäin ärsyttävästä ongelmastani liittyen heinien säkitykseen: lapasiini jää aina heinänkorsia!! Mitenköhän muille ei käy niin..? Ehkä he käyttävät rukkasia..? Joka tapauksessa vaikka kuinka yritän nyppiä heinänkorsia irti/puistella lapasiani, jää lapasiin aina ainakin jonkun verran heinää. It's so damn irritating, man! Joka tapauksessa tuosta "hermostuneita hevosia". Menin vaihteeksi eräällä hieman heikkohermoisemmalla hepolla, jolla menin en viime vaan sitä edellisellä kerralla, jos oikein muistan. Anyway eihän tuo paljoa säikkynyt onneksi tänään, paitsi tunnin jälkeen. Olin taluttamassa hepoa talliin, kun takanani ollut vähemmän ratsastanut henkilö ei saanut pidettyä kiinni toista hepoa, joka säikähti autoa. Hepo pääsi siis irti ja ravasi vähän matkaa. No, lienee sanomattakin selvää että heikkohermoinen hepo jolla menin steppaili hieman, mutta sain onneksi pidettyä hevosen kurissa. Toinenkin hepo saatiin kiinni ilman vakavampia seurauksia, joten kaikki meni sangen hyvin. Hieman jäiset varpaat.

 

TALLILLA VOL. 7: ILMAINEN PUOLITUNTINEN

SUNNUNTAI 22.2.2009

 Tänään (taas) heinät vasta hepon jälkeen karsinaan (hehheh... hoitsuni mulkoili minua tämän johdosta) mutta muuten ei mikään järjetön hoppu. Tosin ehkä sen ansiosta, että yhden puolituntisen potentiaaliset talutettavat myöhästyivät..? En ole varma, jäivätkö pois puolituntiseltaan, mutta ehdin siis itse laittaa hoitsuni, vaikka ehdin jo säikähtää jotta suojat olivat hävinneet... Muttei sentään, thank God!! Saatin puoli tuntia ilmaista ratsimista. Jeij! Oletteko muuten huomanneet, miten ÄRSYTTÄVÄÄ on, että jotkut kikattelevat koko ajan sisäpiirin juttujaan? Minä huomasin. Terkkuja vaan tallityttö S, hieman hermoheikon hepon B:n hoitaja!

 

Siinäpä kaikki --- paitsi jottei olekaan!! HUOMIO WWE-FANIT! Monday Night's RAW tulee Suomeen!! WWE palaa Suomeen. Viimeksi WWE oli Suomessa kolme vuotta sitten. Raw'n liput tulivat myyntiin tänään ja niitä voi ostaa täältä!

- SKEDEL

(joka ei tod. näk. pääse Raw'iin Itku)