Bonjour ma petites et mon petits, je suis maussade!

Tai no jos en täysin vihainen, niin ainakin hieman tuohtunut! Ihmeissäni luin kuinka pääministeri oli kirjoitellut sähköpostiviestejä identiteettinsä anonyymina pitävälle naishenkilölle, myöh. neiti X. Pääministeri, joka tapasi edellisen "rouvansa" netin deittipalvelussa, päätti nyt lähestyä neiti X:ää suoraan sähköpostiviestillä. "Laatujulkaisu" Seiskassa (tämä ei ole tunnustus että lukisin lehteä säännöllisesti... Nolostunut) pikselöidyllä naamalla tilittänyt neiti X sanoi tunteneensa itsensä "likaiseksi". Mietin vain, kuinka pääministerillä riittää pokkaa! Mielestäni edellä mainitun tuore kihlattu on oikein asiallisen ja miellyttävän oloinen ihminen, ainakin näin mitä olen lehdistä lukenut ja uutisista kuullut. Silti pääministeri meilailee toisille naisille! Itse olisin syvästi loukkaantunut tällaisesta toiminnasta enkä ainakaan olisi samantien kihlautunut.Tämän päivän Karjalaisessa (28/3/09) sanottiinkin, että Vanhanen on oppinut mediapelin. Samaisessa Karjalaisessa oli myös mielestäni täydellisen upea Jarvat -mielipidekirjoitus "69-veljeksistä", suosittelen lukemaan. Täyslaidallinen asiaa!

Viimeksi naissekoiluja harrastanut Ilkka "Ike" Kanerva valitsi "väärin". Hän valitsi huomionkipeän seurapiiripalstanaisen ja erotettiinkin tämän johdosta. Mielenkiinnolla odotan, erotetaanko pääministerikin. Mielestäni tämä olisi tietyllä tapaa perusteltua ja oikeutettua. Toisaalta pääministeri valitsi naisen, joka ei ole huomionkipeä eikä kaipaa seurapiiripalstoille suurta kuvaa itsestään - ei, neiti X astui julkisuuteen vain koska ei hyväksy pääministerin toimintaa. Rohkea teko, täytyy myöntää! Mitä nämä ministerit kertovatkaan omasta kunnioituksestaan naisia kohtaan tekstaillessaan tai meilaillessaan näitä 69-viestejään? Itselle ainakin jäi vähän sellainen kuva, että ei tässä nyt kovin paljoa naisia arvostettu.
Toki tämä on vain rajallinen kuva, sillä eihän sitä koskaan voi tietää kokonaisuudessaan. En minä ole noita viestejä nähnyt. En minä voi vannoa, mitä niissä luki. Mutta uutisjutut nähtyäni tällainen vaikutelma minulle jäi. Sitä en voi vannoa, onko se oikea tai muuttuisiko se, jos näkisin nuo viestit. Joka tapauksessa odotan innolla tämän illan Uutisvuotoa, Yle 1:n satiirista ohjelmaa viikon uutisotsikoista. Mikäli yrität bongata ohjelmaa, niin avaahan TV:si klo 21:30.

Mutta nyt lopetan valituksen... Muistakaahan, että tänään on Earth Hour -päivä! Eli sammutetaanhan kaikki valot klo 20.30-21.30! ^^
- SKEDEL