Bonjour!!

Päivittelin juuri kirjablogia ja ajattelin tännekin laittaa pieniä makupaloja - kyseessä on siis...

KURKISTUS KIRJAHYLLYYN!!

1240836788_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

PÄHKINÄNKUORESSA

(kyllä, PP, pidän tästä ilmaisusta -_-')

Juuri nyt luen..: Varjossa auringon alla by Agatha Christie // Julma ja tavaton by Patricia Cornwell

Lempikirjailijoiden top-3: Agatha Christie (Agatha Christie, Agatha Christie... no ei toki >D), Dan Brown, Patricia Cornwell

Kirjahyllyn kermaa: Christiet, joita tuli juuri neljä lisää, Dan Brownin Enkelit ja demonit sekä Meteoriitti, David Baldaccin Sekuntipeliä, myöhemmin mainittu makupala, kaikki Harry Potterit, Dee Brownin Haudatkaa sydämeni Wounded Kneehen (jättää vaikutelman että olen sivistynyt... :P) sekä Meitantei Conanini, Fushigi Yuugini sekä muut sarjakuvani (ja tottakai Masahiro Tsurumoton CharaNavi, japanilainen horoskooppi!)

Kirjahyllyn kuraa: Suurin osa Pollux -kirjoista jotka eivät mahtuneet varastoon menevään pahvilaatikkoon (lukuunottamatta Carol O'Dayn Rakas vihollinen -kirjaa), ehkä jopa ennen niin rakastamani Prinsessapäiväkirjat -sarja sekä samaisen sarjan jokin käytösopas

Poimittu makupala: Carl Hiaasenin Vihreä kuolema. Upea dekkarimainen teos terroristeista, jotka haluavat oikeutta luonnolle! <3

Häpeäpilkku: Jos näin voi sanoa... ehkä High School Musical. Luullakseni se on siitä ekasta elokuvasta, mutta kun en mikään HSM-fani ole, en osaa varmaksi sanoa. Äitini kaveri osti joskus "kun halvalla sai", en ole varma mitä sotkua asiaan liittyi... ihan hyvä, todella kevyt kirja, mutta itse pidän vähän (paljon) erilaisista kirjoista.

Eniten teoksia hyllyssäni on tältä kirjailijalta: Agatha Christie... Mangapuolen haastajana on Yû Watase, mutta muistaakseni miulla on enemmän Christieitä...

1240836912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uusimmat neljä Christietä eivät ole vielä löytäneet paikkaansa...

(epä-)JÄNNIÄ FAKTOJA KIRJAHYLLYSTÄNI

  • Huolimatta siitä, että olen hurahtanut Cornwellin rautaiseen tyyliin, minulla ei ole yhden yhtä Patricia Cornwellin teosta hyllyssäni!
  • Kirjahyllyssäni on kaksi englanninkielistä kirjaa: itse hankkimani Harry Potter and the Deathly Hollows (J.K. Rowling) sekä englannindiplomina alakoulussa saamani The Complete Winnie-the-Pooh (A.A. Milne) - ja kumpikin on muuten kesken!
  • Ylin hylly kirjahyllystäni on lähes täpötäysi, kiitos sarjakuvien!
  • Hyllystä löytyy kaksi englanninkielistä sarjakuvaakin: Yû Watasen Alice 19th sekä Tow Nakazakin Et Cetera. Liekö ollut hinta esteenä, kun sarjaa ei ole ilmestynyt enempää hyllyyn..?
  • Ennen SkedeL suojeli eniten Harry Potter -kirjasarjaansa, mutta nyt kirjahyllyn "lellikin" asemassa on Christiet

Siinäpä kaikki tällä erää, nyt mie meen syömään mutta menkää TYÖ It's All About Books -blogiin. Linkki löytyy sivulaatikosta!

- SkedeL