Hei taas, armaani!

Ripari on vihdoin oikeasti ja virallisesti ohi, ja sormieni alla koreileekin uuden kannettavan tietokoneeni näppäimistö! Koreannäköinen Acerini ei ole ainoastaan silmiä hivelevän upean näköinen, vaan myös vauhdikas epeli ja niin miellyttävä käytettävä kuin kone vain voi olla, mikäli käyttis on Windows Vista!

Joka tapauksessa nyt kun kirjoittelen tätä kiinamekko päälläni viimeistä kummiani odotellessa, haluaisin kiittää muutamia henkilöitä (joita en kuitenkaan ainakaan oikealta nimeltä mainitse). Te kaikki ihanat palleroiseni riparilla, jotka saitte tänään konfirmaatiotodistuksenne - yea baby yea, se on ohi nyt! Erityisesti sinä, Namusetäni, ihanassa lolitamekossasi sekä sinä, kolmas "Narutotyttö"! ;D You know who you are... ^^ Ja sitten te kaksi Catista tuttua henkilöä, jotka olette suht uusia mutta sitäkin parempia tuttavuuksia! Kiitos myös kaikille muillekin jotka kokevat olleensa tärkeä osa ripariani!

Sitten kiitos kaikille sukulaisille, jotka tulitte/tulet juhliini, eritoten serkkutyttö, unohdit muuten syömäpuikkos tänne... :< Ja kiitos muuten lahjastaskin, Sofi-ina! :D Kiitos myös toiselle serkkutytölle joka on liian nuori jotta pystyisi lukemaan tätä blogia (ja ehkä hyvä niin...) 

Ja sitten vielä yleiskiitos KAIKILLE TEILLE, sillä olette (oletettavasti) jaksaneet lukea riparitilityksiäni. Nyt näiden kiitosten myötä kuitenkin hautaan koko aiheen ja siirryn uusiin seikkailuihin armas Acerini upeassa Maloperro-laukussa!! :DDD

See you VERY soon,

~SkedeL