LUUKUSSA KAHDEKSAN ON VANHA TUTTU
KISSA ORANSSI, PUNANUTTU
TÄLLÄ KERTAA LAHJAN KANSSA
OTTAA VARASLÄHDÖN LEMPIJUHLAAN KOKO KANSAN!

2128676.jpg
Jo kahdeksas luukku!
Kohta on kymmenen rajapyykki lähellä. Jouluaattoonkin on enää pari hassua viikkoa! Tämän päivän luukussa on Karvis-asiaa, faktaa ja pari linkkiä sekä tietoa myös da Oskusta (tottakai!) Tiedot ovat taas kerran Wikipediasta, suunnattomat kiitokset!

KARVINEN
Karvinen on lihava ja laiska kissa, joka pitää nukkumisesta ja syömisestä. Se inhoaa maanantaita ja hämähäkkejä. Karvisen lempiruokaa on lasagne, mutta se pitää lähes kaikesta ruoasta, lukuunottamatta rusinoita, maksaa, anjoviksia ja pinaattia. Myös vahva kahvi maistuu katille.
Käy katsomassa ainakin päivän sarjakuvastrippi!
(Englanninkielinen)
Tule pitämään hauskaa ja oppimaan SkedeLin itse ylläpitämistä sivuista! Voit mm. chattailla uudistuneella, superhienossa OdieChatissa!
(Suomeksi)


OSKU
Osku on yleensä typeräksi luokiteltu koira, jonka äiti on beagle ja isä huhujen mukaan tiiliskivi. Oskulla on pitkä ja märkä kieli. Oskun runsas kuolaneritys onkin usein strippien aiheena. Yleensä Karvinen potkaisee Oskua stripeissä, mutta yhdessä stripissä tiedetään käyneen toisinpäin.


SARJAKUVASTRIPPINÄ
Karvinen (Garfield) on maailman laajimmin levinnyt sarjakuvastrippi. Jim Davisin luoma sarjakuva kertoo ruoasta ja nukkumisesta pitävästä kissasta ja tämän isännästä Esko Unohtumattomasta (Jon Arbuckle) sekä tämän tyhmästä koirasta Oskusta(Odie). Päähenkilö on nimetty Davisin isoisän James Garfield Davisin mukaan. Karvinen ilmestyi ensimmäisen kerran 19. kesäkuuta 1978.

2128682.jpg
Esimerkkistripissä Esko kysyy Karviselta, säästikö tämä tilaa
jälkiruoalle.


PÄIVÄ PÄHKINÄNKUORESSA
PÄIVÄN...
...musiikkivinkki: Santa Justa Klan
in Toda Mecha. Kesällä levinneen Serrano-villityksen myötä syntynyt SJK on sangen vauhdikas ja iskevä bändi, vaikka itse kuuntelenkin yleensä erilaista musiikkia.
...sarjakuvavinkki: Muutamina mainittakoon vaikkapa Kiroileva Siili (Milla Paloniemi*), Fushigi Yuugi (Yû Watase) ja tottakai Karvinen (Jim Davis).
...sitaatti: "
Tiskivuori odottaa ja täällä sitä vain laiskotellaan!" - Aku Ankka

*
Milla Paloniemi, joka kuuluu yksiin suvereeneista idoleistani, oli päässyt Linnan juhliin! Bongasitteko te Millaa? Minä bongasin useasti ;)

* BUT THAT'S CERTAINLY ALL, FOLKS! *
Näkyillään huomenissa ;D



2128683.jpg

(vähän omaa hypetystä)