(otsikko on kyllä lievästi harhaanjohtava, koira kun olisi ihmisen iässä eläinlääkärissä nähdyn taulukon mukaan 45v. ja oikeastaan on vain rauhoittavista uuvahtanut...)

Mutta hyvää joulunodotusta (enää kaksi yötä, ajatelkaas)!!

Tosiaan minun pieni armaimpani ja elämäni kiistatta tärkein asia pääsi tänään eläinlääkäriin... syynä oli sellaiset erikoiset stressikohtaukset, jotka sinänsä eivät ole (ainakana vielä) olleet vakavia mutta käytiin nyt kuitenkin, etenkin kuin piti rauhoittavia uudeksi vuodeksi ostaa koiralle (eli pelkää rakettejakin). Otettiin röntgenit joten jouduttiin rauhoittavia antamaan, on sen verran vilkas kaveri, ja nyt onkin sitten ollut n. kymmenen maista aamulla tajuton/lähes tajuton. Tosin kun ovi kävi, piti pikkuisen välttämättä yrittää kammeta tervehtimään, vaikkei edes kieltä vetänyt suun sisäpuolelle... (kieli oli siis suun ulkopuolella jottei koira tajuttomana tukehtuisi kieleensä) eli täysiverinen seurakoira on!

 

Omassa pedissä on hyvä rentoutua!

 

Heti kun tulimme kotiin eläinlääkärin vastaanotolta kannoin hauvavauvani omaan petiinsä nukkumaan ja sitten peittelin koirien omalla viltillä, kun tuo huone nyt sattuu olemaan miellyttävän viileä. Sitten melkein yhtä soittoa siinä olinkin seuraneitinä, katsoin sunnuntain vastaisena yönä nauhoittamani ohjelmat videolta ja pari Poirot'ia, siinä menikin sujuvasti yli neljä tuntia. Nyt sitten alkaa pieni jo kävellä enemmmänkin, mutta voi toista kun tokkurainen vielä on kuitenkin! Toisaalta huomiota varmasti on tarpeeksi jaolla...

 

Nyt on kuitenkin mentävä, morjens!