Ei sentään! Kunhan otsikoin tylsän jutun vähän mielenkiintoisemmin... (Määränpää tuntematon eli Destination Unknown on Agatha Christien kirja, julkaistu briteissä 1954-1955 ja Suomen Juvalla 1986, ainakin yksi WSOYn painos) Oikeasti tiedän vallan hyvin minne olen menossa. Suuntaan kohti mökkiä jossa serkkuni jo tällä hetkellä onkin (voi olla pieni ero Lontooseen, vai..? Tämä oli siis suunnattu Sofi-inalle) ja hieman masentavaa kyllä tulin vasta sunnuntaina toiselta mökiltä, joka on pyöristettynä tietääkseni n. 60km:n päässä täältä. (nyt virnistelen kymppiuutisten kevennykselle, tiilifirman varastojen pihalla juoksenteville ketunpennuille >D) (Ne on niin hellyttäviä että on vaikea keskittyä tähän tekstiin..) Odotan kuitenkin innolla näkeväni serkkuni ja muutenkin kaikkea hauskaa mikä mökillä odottaa! Joten sii juu theer, Sofi-ina!

Nyyfhh SkedeL-san on henkisesti superväsynyt... voih miten surkea duppaus tuossa vitaepro-mainoksessa... "Ennen olin aamulla kankea!" (No get lolled, kuka EI olisi aamuisin vähän kankea??? >/) Joo... anteeksi kaikki blogini lukijat (PP-chan, Sofi-ina) näin surkeasta tekstistä! Kuitenkin tulossa mökkeilykuulumisia, ja seurailkaahan kaiken varalta Sushia kahdelle -blogia *vink vink*. Ja tarkoituksena olisi ehkä uudistaa hieman tämän blogin ulkoasuakin, hitusen raikkaammaksi nääs... sillä jotta kahvipavuissa mitään vikaa olisi! (Pannukahvi on btw hyvää, kokeilkaa ihmiset joilla on siihen mahdollisuus!)

Näin olen tullut kämäisimmän vähään aikaan postaamani bloggailun loppuun... thank God sanovat yhden käden sormilla laskettavat lukijani... kommentoida saa... mie rupeen nyt katsoo telkkaria, odottaen Tonight Show with Conan O'Brieniä! (Hah, sainpas vielä yhden mainoksen tungettua tähänkin viestiin!)

~SkedeL-san (väsynyt mutta ah niin kovin taas kerran Meitantei Conaniin hurahtanut blogistinne!)