Moip!

Kävin tuossa sunnuntaina tallilla vaan putsii karsinan ja sama kaava toistui tänään. Eli ei järin erikoista. Otin pari ihan kelpo kuvaa hoitohepastani, no okei, niissä on jokaisessa pikkuvika mutta yhdestä saan ehkä rajattua hyvän kuvan... ehkäpä tuollaisen otoksen tänne joskus laitan!

Sitten pääsiäisaiheeseen! Itse tajusin vasta tänä vuonna, että pääsiäinenhän on täydellinen juhla meikäläiselle - pirteitä vihreän ja keltaisen sävyjä, kevätpuolen juhla ja MASSOITTAIN suklaata!! (tuo on muuten täsmälleen sama kuin SkedeLin pääsiäissuunnitelmat...) Tänä vuonna aion huomenissa matkata serkun luo, sunnuntaina palailen (tämä oli vinkki, että kannattaa alkuviikosta pitää silmällä Sushia kahdelle -blogia!!) ennen tallikeikkaa. Kannattaa muuten käydä serkkuni ja miun kirjablogissa It's All About Books (linkki sivulaatikossa, laiska blogisti ei jaksa linkittää sitä tähän...)! Sieltä voit mm. lukea, mitä mieltä SkedeL on Patricia Cornwellin Ruumistarha -kirjasta... paitsi älä sie PP-Chan käy, älä ennen kuin esittelen sen oppilaitoksella... Silmänisku

Anyway mahtavaa pääsiäistä ihmiset, nauttikaa mahdollisista lomistanne ( - minä ainakin aion nukkua huomenna puoleenpäivään! -) ja SUKLAASTA!!!

Yours truly,

SkedeL